Snart ett slut

IMG_3313_pe

 

Snart är 2014 slut och det passar mig alldeles utmärkt. Så här i slutet av året brukar jag gå runt och filosofera på det året som varit och året som ska komma. Vad som hänt och vad som kommer att hända. Brukar du fundera på det? Brukar du önska saker inför det kommande året? Jag ska villigt erkänna att jag inte varit duktig på att önska eller på att längta de senaste 148 dagarna. Jag tänker att jag blir väl bättre på det så småningom.

Året som kommer känns som ett oskrivet blad. Ett nytt kapitel. En ny bok. Tänk att vi har 2015 precis framför oss. Ljuset återvänder. Våren och sommaren kommer att ligga framför oss. Inte som nu, bakom oss. Nya äventyr. Nya möten.

Hur vill du ha ditt 2015? Tänk om vi bestämmer här och nu att 2015 ska bli ett magiskt år för oss alla. Inga dödsfall. Inga sjukdomar. Inga olyckliga människor. Inga krig. Ingen förstörelse. Ingen tidspress. Ingen inre stress. Inga skilsmässor. Vad säger du om denna önskning? Är du med?

Jag önskar dig och resten av världen ett magiskt 2015. Må detta vara början på resten av ett fantastiskt liv. För dig. För mig. För världen.

 

2 tankar kring ”Snart ett slut

  1. Eva Fredriksson

    Jag funderar alltid på samma sätt vid årsskiften. Vad skall hända, vilka möten står jag inför som kanske har avgörande i livet, vilka resor får jag göra både andligt såväl som till vilka resmål.
    Jag hoppas också att mina nära och kära kommer att få ett fantastiskt år.

    Hoppas också på större tolerans rent generellt runtom.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.