Snart är den här, min nya bok.

IMG_1627_pe1

Länge har jag vänt och vridet på alla mina tankar. Nu är snart väntan över. Att få ihop alla ord till begripliga meningar , som sen sätts samman till en bok, är inte alltid så enkelt. Själva skrivandet är en härlig dans, men sen att få det snyggt och prydligt till en vacker bok, är inte en enkel dans. Många svåra danssteg har det varit och otroligt många beslut. Alla beslut blev inte rätt så då var det bara till att börja om.

I måndags skickade Thomas iväg inlagan och idag skickade Carolina iväg omslaget. Nu väntar vi spänt på att få se resultatet på ett provtryck på papper. Förhoppningsvis kommer det med posten i morgon.Färgen på omslaget ska ju godkännas av Carolina och mig, innan tryckeriet får starta tryckningen. Många tankar har det varit, men nu är den snart här.

”Under Väntan” kommer att finnas till försäljning via mig, om alla vindar är vänliga, i september.

En tanke kring ”Snart är den här, min nya bok.

  1. Emschen

    Men va kul med en bok! Häftigt, önskar att jag hade haft ngt att skriva om så jag kunde ge ut en bok. Min kusin har startat ett bokförlag här i Malmö, det tycker jag är häftigt.
    Bookworms Förlag heter det och finns på Facebook.
    Jag gillar när man våga följa sin dröm!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.