Time-out för att andas

 

Tänk om jag kunde leva i ett rapsfält eller i varje fal bredvid ett. Ett fält som alltid blommade. Just i dagarna har jag beslutat mig för en time-out över sommaren.Min hälsa säger att nu är det stopp.Det har inte varit ett enkelt beslut. För att jag ska kunna förmedla från andevärlden, krävs det att jag är i balans. Min kropp är den som behöver min omsorg just nu och det ska den få. Jag är tillbaka i höst och då med full kraft.

Jag önskar er alla en fridfull sommar. Min blogg fortsätter att växa under sommaren, så kika gärna in där emellanåt.

En tanke kring ”Time-out för att andas

  1. Katarina Jönsson

    Gör du helt rätt i. Ta hand om dig och så ser vi fram emot att få ta del av din vägledning när orken återvänt. / Katarina

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.