Min idol är en av de klokaste jag känner.

 

Min idol och min främsta förebild. Ketty Jönsson, som idag fyller 89 år. Hon är klok. Hon är sann. Hon konstrar inte till något. Hon är stark. Hon klagar aldrig. Inget gnäll. Inget skitsnack.Hon är varmhjärtad. Hon spelar inget spel. Hon är bara helt fantastisk. Hon är min underbara svärmor. Efter allt elände hon varit med om, genom åren, så står hon fortfarande på benen.Kärleksfullare människa får man leta efter. När jag blir gammal så vill jag bli precis som hon. En lika fantastisk farmor. En stöttande svärmor. En förebild, på alla sätt och vis.

Alla skulle ha en Ketty i sitt liv. Det underlättar oerhört, att ha en sådan människa i sitt liv. När livet är tungt så har hon alltid kloka saker att förmedla och hon dömer aldrig. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått lära känna Ketty och att jag får ta del av alla hennes otroliga berättelser från 1928 och framåt.

Har du en förebild i ditt liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.