Tomarps Kungsgård, Kvidinge

IMG_0967 2

 

Många i Sverige har nog samma tankar som jag har just nu. Var är sommaren? Den är i alla fall inte i Trelleborg. Vinden viner och en höstkänsla börjar krypa fram ur gömmorna. Men jag tänker absolut inte ge mig. Imorgon när jag styr min bil norrut, mot Kvidinge, så förväntar jag mig att sommaren börjar visa sig. Jag längtar till ljumma sommarkvällar i min trädgård. Blomdoft, grilldoft och min favoritdoft som slår allt: nyklippt gräs.

Tomarps Kungsgård är en vacker plats i norra Skåne. Miljön andas historia och friden finns i dessa tjocka borgväggar. Jag har givetvis med min nya bok till försäljning.

Jag hoppas att storkparet är på plats i år igen och att jag vet att jag  får träffa många underbara människor. Alltså sommaren kommer inom kort, så ge inte upp. För det tänker inte jag göra. Kanske ses vi imorgon, tillsammans med sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.